Просмотр по автору Bozhko, Nataliia Volodymyrivna


Показаны результаты 1 - 18 из 18
Год выпуска Название Автор(ы) Тип Просмотров Загружено
2020 Analysis of the possibility of fish and meat raw materials combination in products Bozhko, Nataliia Volodymyrivna; Tischenko, V.; Pasichnyi, V.; Matsuk, Y. Article -1755738842 -798825528
2022 Determining the medical and biological safety of meat-containing polycomponent products based on regional raw materials Pasichnyi, V.; Tischenko, V.; Bozhko, Nataliia Volodymyrivna; Marynin, A.; Moskaluyk, O.; Geredchuk, A. Article 856339 75100
2021 Determining the nutritional value and quality indicators of meat-containing bread made with hemp seeds flour (Cannabis sativa L.) Bozhko, Nataliia Volodymyrivna; Pasichnyi, V.; Tischenko, V.; Marynin, A.; Shubina, Y.; Strashynskyi, I. Article 205553679 685403217
2019 Development of meatcontaining products with a balance of fatty acids composition Bozhko, Nataliia Volodymyrivna; Pasichnyi, V. Book chapter 5389770 3204072
2022 Effects of Compound Polysaccharides Derived from Astragalus and Glycyrrhiza on Growth Performance, Meat Quality and Antioxidant Function of Broilers Based on Serum Metabolomics and Cecal Microbiota Qiao, Y.; Guo, Y.; Zhang, W.; Guo, W.; Kyselov, O.; Bozhko, Nataliia Volodymyrivna; Wang, Z.; Liu, C. Article 3518 7109
2020 The efficiency of stabilizing the oxidative spoilage of meat-containing products with a balanced fat-acid composition Bozhko, Nataliia Volodymyrivna; Pasichnyi, V.; Marynin, A.; Tischenko, V.; Strashynskyi, I.; Kyselov, O. Article 3357835 6218591
2021 The quality characteristics of sausage prepared from different ratios of fish and duck meat Bozhko, Nataliia Volodymyrivna; Tischenko, V.; Pasichnyi, V.; Shubina, Y.; Kyselov, O.; Marynin, A.; Strashynskyi, I. Article 659317629 -1187352373
2022 Studying the influence of berry extracts on the quality and safety indicators of half-smoked sausages Pasichnyi, V.; Bozhko, Nataliia Volodymyrivna; Tischenko, V.; Marynin, A.; Shubina, Y.; Svyatnenko, R.; Haschuk, O.; Moroz, O. Article 78459047 163197503
2022 Дослідження використання продуктів переробки насіння конопель для використання у м'ясних продуктах Пасічний, В.М.; Шубіна, Є.А.; Тищенко, В.І.; Bozhko, Nataliia Volodymyrivna; Мороз, О.О. Article 102113 185247
2020 Дослідження впливу порошку виноградного насіння на окислювальні процеси варено-копчених ковбас Bozhko, Nataliia Volodymyrivna; Тищенко, В.І.; Радько, Р.М. Conference Papers 38021 76046
2024 Дослідження динаміки окислювальних процесів напівкопчених ковбас у модифікованих оболонках Тищенко, В.І.; Bozhko, Nataliia Volodymyrivna; Пасічний, В.М.; Божко, С.Б.; Маринін, А.І. Article 65 46
2021 Дослідження ефективності корекції перекісного окислення ліпідів в системах біологічного походження з використанням біофлавоноїдного комплексу ягід Bozhko, Nataliia Volodymyrivna; Тищенко, В.І.; Пасічний, В.М.; Марінін, А. І. Monograph 1157857873 815402861
2020 Дослідження споживчої та біологічної цінності м’ясомістких посічених напівфабрикатів Bozhko, Nataliia Volodymyrivna; Тищенко, В.І.; Пасічний, В.М. Article 130825 72558
2020 Дослідження ФТВ комбінованого фаршу варено-копчених ковбас при додаванні протеїну із насіння коноплі Тищенко, В.І.; Bozhko, Nataliia Volodymyrivna; Балаклейська, Д.М. Conference Papers 19085739 16059597
2022 Метаболізм вуглеводів Bozhko, Nataliia Volodymyrivna; Chorna, Inna Valentynivna Learning Object 384422809 -1052361855
2022 Розробка напівкопчених ковбасок з викориcтанням баранини і протеїну насіння коноплі Пасічний, В.М.; Божко, С.Б.; Тищенко, В.І.; Bozhko, Nataliia Volodymyrivna Conference Papers 6443 10034
2022 Розробка полікомпонентних напівкопчених ковбасок на основі баранини і протеїну насіння коноплі Пасічний, В.М.; Божко, С.Б.; Тищенко, В.І.; Bozhko, Nataliia Volodymyrivna Conference Papers 2392 2946
2020 Стабілізація ліпідів варенокопчених ковбас з використанням порошку виноградних кісточок Шубіна, Є.А.; Тищенко, В.І.; Bozhko, Nataliia Volodymyrivna Conference Papers 441166 100242